De website is online

Wat ben ik trots dat het zo ver is, de website staat online!

Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Na maanden lang werken is de website geworden zoals ik het ingedachte had. Ik ben van mening dat je de dingen moet doen waar je goed in bent en waar je niet goed in bent uitbesteed  aan een professional 😉 Daarom heb ik Yvonne v/d Kroef  mijn website laten bouwen en wat ben ik blij met het resultaat.

Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Glam & Lashes mijn eigen beauty bedrijf en nu dus ook online. Ik vind het geweldig om van mijn passie mijn baan te kunnen maken. Klanten te laten stralen als ze na een behandeling in de spiegel kijken.

In de toekomst wil ik graag uitbreiden op het gebied van wenkbrauwen en bruidskapsels, dus houd de website en social media goed in de gaten.

liefs Maaike

 

© 2023 Glam & Lashes | Maaike Huiberts. Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door Yvonne van der Kroef
× Chat via Whatsapp

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten