Bruidskapsel/Bruidsmake-up

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Op deze mooie dag wil je natuurlijk een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel. Of je nu een naturel of glamour look wilt, ik vind het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en heel de dag straalt.

Proef Bruidskapsel

We maken (tot max. 6 weken voor de bruiloft) een afspraak voor een proef bruidskapsel in mijn salon in Benthuizen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we samen je wensen , daarbij kijk ik ook naar de soort jurk die je gaat dragen. Tijdens de proefsessie worden er foto’s gemaakt en noteer ik welke producten er gebruikt zijn. Zo kan ik op je trouwdag vlot te werk  gaan

Proef Make-up

We maken (tot max. 6 weken voor de bruiloft) een afspraak voor een proef make-up in mijn salon in Benthuizen. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we samen je wensen en kijken we naar de make-up die bij je persoonlijkheid én gezichtsvorm past.  Hierbij zijn de kleuren van je bruidsjurk en boeket ook erg belangrijk. Tijdens de proefsessie maak ik je stap voor stap op, zo kun je aangeven wat je mooi vindt. Ik maak gebruik van professionele make-up merken die van goede kwaliteit zijn. Tijdens de proefsessie worden er foto’s gemaakt en noteer ik welke producten er gebruikt zijn. Zo kan ik op je trouwdag vlot te werk  gaan.

Trouwdag

Op de trouwdag kom ik ruim op tijd naar je toe, zodat we relaxed de dag kunnen beginnen met make-up en bruidskapsel. Ik zorg ervoor dat je er perfect uitziet en straalt op een van de mooiste dagen van je leven.

Touch up (bij te boeken)

In de zomer maanden kun je flink gaan zweten, na alle felicitaties en het diner is een Touch up dan ideaal. Na het diner kom ik langs op locatie om je make-up en kapsel op te frissen. Indien gewenst kan ik je bruidsmake-up en kapsel aanpassen.

Feestmake-up

Ben je te gast op een bruiloft of andere speciale feestelijke gelegenheid en wil je dat je make-up en kapsel er perfect uitzien? Glam & Lashes kan dit voor je verzorgen. Samen kijken we welke make-up look en kapsel mooi  bij je staan. Ik gebruik professionele make-up en stylingsproducten, hierdoor blijf je er heel dag mooi uitzien.


 Arrangement Bruidsmake-up

Proefsessie Make-up (circa 2 uur)

Bruidsmake-up op locatie (circa 1 uur)

Kunstwimpers (herbruikbaar) indien gewenst

Inclusief materiaal en make-up producten

Inclusief Final Touch Up na het aankleden

€ 349

 

 Arrangement Bruidskapsel 

Proefsessie Bruidskapsel (circa 2.5 uur)

Bruidskapsel op locatie (circa 2 uur)

Inclusief gebruik van haarpadding, spelden en stylingsproducten

Inclusief Final Touch Up na het aankleden

€ 399

 

Arrangement Compleet (meest gekozen)

Proefsessie Bruidsmake-up en Bruidskapsel (circa 4 uur)

Bruidsmake-up en Bruidskapsel op locatie (circa 3 uur)

Kunstwimpers (herbruikbaar) indien gewenst

Inclusief materiaal en make-up producten

Inclusief gebruik van haarpadding, speldjes en stylingsproducten

Inclusief Final Touch Up na het aankleden

€ 529

 

Touch-up

Na het diner

Opfrissen/aanpassen make-up

Bijwerken/aanpassen kapsel

€149

 

Bruidsgasten

Make-up

 €55

Kapsels

  €65

Pakket make-up en kapsel

€110

 

 

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten €0.25 per km (en parkeerkosten), reistijd €25 per uur.

 

 

Ben je enthousiast geworden van mijn werk en heb je interesse in een offerte, klik dan hier om contact met mij op te nemen.

 

 

© 2024 Glam & Lashes | Maaike Huiberts. Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door Yvonne van der Kroef
× Chat via Whatsapp