Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Een nieuwe set wimperextensions blijven +/- 6 tot 8 weken zitten

Na hoeveel weken moet ik terug voor een wimperextensions refill?

Het mooiste is om elke twee à drie weken te komen voor een refill. Je natuurlijke wimpers hebben een groeicyclus van +/- zes weken. Gemiddeld heb je 100 wimpers per oog, je verliest er ongeveer drie op een dag (per oog). Na drie weken is dat meer dan de helft van de set.

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn wimpers?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers, mits ze juist geplaatst zijn door een gecertificeerde wimperstylist. Glam & Lashes heeft de vereiste certificaten.

Hoe ziet een behandeling bij Glam & Lashes eruit?

Voorafgaand aan de (eerste) behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Nadat je het intakeformulier getekend hebt, kijk ik naar de conditie van je wimpers. Samen bespreken we wat je wensen zijn en wat er mogelijk is. Vervolgens maak ik je wimpers schoon met een lash foam en plak ik je onderste wimpers af met een eyepad (waarin een verzorgend product zit). Als je voor een refill komt, verwijder ik eerst de uitgegroeide wimperextensions. Daarna plaats ik één voor één  de wimperextensions op je natuurlijke wimpers.

Hoe hou ik mijn wimperextensions schoon?

Het is erg belangrijk om je wimperextensions schoon te houden zodat er geen make-up of huidolie tussen de extensions gaat zitten. Een ophoping hiervan kan een oogontsteking veroorzaken. Dit kun je voorkomen door ze dagelijks (min. 3 x in de week) met een lash foam en borsteltje te wassen, deze zijn te verkrijgen in de salon. Spuit en beetje foam op je wimpers en borstel het door (doe dit oog voor oog). Spoel je wimpers voorzichtig af met water en dep ze droog met een tissue. Als de extensions goed droog zijn, kun je ze doorborstelen met een speciaal wimperborsteltje.

Mag ik oogmake-up gebruiken met wimperextensions?

Het dragen van mascara over je wimperextensions raad ik ten sterkste af, wel kan je mascara op je onderste natuurlijke wimpers dragen. Ook kan je een speciale (zwarte) coating gebruiken, die in de salon verkrijgbaar is. Eyeliner gaat vaak tussen de wimperrand zitten en is moeilijk te verwijderen (zelfs met een foam). Oogschaduw dragen is geen probleem. Make-up resten zorgen ervoor dat de lijm niet goed kan hechten. Ik geef dan ook geen garantie.

© 2024 Glam & Lashes | Maaike Huiberts. Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door Yvonne van der Kroef
× Chat via Whatsapp