Henna BrowTycoon

Droom jij van mooie strakke wenkbrauwen, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Dan is een wenkbrauwbehandeling met Henna verf van BrowTycoon misschien iets voor jou.

Henna BrowTycoon is anders dan gewone wenkbrauwverf, het blijft namelijk +/- 7 tot 10 dagen op de huid zitten en 6 tot 8 weken op de wenkbrauwen. Omdat het ook op de huid blijft zitten ogen de wenkbrauwen voller.

Als je voor het eerst in mijn salon komt voor een behandeling vindt er eerst een intake gesprek plaats. Ik vertel je in het gesprek wat de behandeling inhoud en hoor ik graag jouw wensen. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen gescrubd en vervolgens met een milde shampoo gewassen. Hierdoor kan de henna beter hechten op de huid en wenkbrauwen. De vorm wordt getekend/gemeten d.m.v. browmapping. Browmapping is een techniek waarbij bepaalde punten in het gezicht met elkaar verbonden worden. Hierdoor ontstaat een wenkbrauwvorm die specifiek is voor jouw gezicht. Vervolgens worden de wenkbrauwen geharst en geëpileerd en daarna geverfd met de Henna. Als finishing touch worden de wenkbrauwen bijgewerkt met make-up van BrowTycoon, die tevens te koop is in de salon.

De eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen niet nat gemaakt worden. Voor een langdurig resultaat raad ik het aan om Castorolie van BrowTycoon te gebruiken  (verkrijgbaar in de salon). Castorolie is verzorgend en stimuleert de haargroei.

Hou je niet van henna maar wil je wel je wenkbrauwen laten shapen en in een tint laten verven? Kijk op de prijslijst voor de mogelijkheden.