Elleebana Wimperlift

De Elleebana  wimperlift is ideaal als je geen wimperextensions kunt of wilt dragen. De behandeling is geschikt voor korte, lange en extreem gekrulde wimpers.

Kom je voor het eerst in mijn salon voor een Elleebana wimperlift behandeling, dan vind er een intake gesprek plaatst. Ik vertel je wat de behandeling inhoud en ik hoor graag wat jouw verwachtingen zijn van de wimperlift. Tijdens de behandeling worden je wimpers gelift d.m.v. een siliconen staafje. Er zijn meerder maten van het staafje, ik kijk hierbij naar de lengte van de wimpers om de juiste maat te bepalen. Het staafje wordt met speciale huidlijm op het ooglid geplakt, vervolgens separeer en plak ik de wimpers op het staafje (dit is een secuur werkje, want dit heeft invloed op de krul). Hierna wordt er 2 x een lotion op de wimpers aangebracht. Voor het mooiste resultaat kun je de wimpers ook laten verven. Ik gebruik hiervoor de ultrazwarte verf van Belmacil.

Het resultaat van een wimperlift blijft circa  6  tot 8 weken zichtbaar. De behandeling is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers en kan na 6 weken weer herhaald worden.

Voordelen van een Elleebana wimperlift:

  • De wimpers kunnen zowel gelift als gerelaxed worden.
  • Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
  • Minimale nazorg nodig.
  • Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem.
  • Laat de natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions.
  • Formaldehyde en dierproef-vrij.

Fotoshoot freelance

voor                                    na

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een wimperlift behandeling? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.